Stambenba zgrada sa 20
stanova

stambenih jedinica
sprata
lamela
minuta od centra

Dobrodošli u Bregove

Zgrada u centru grada

N

a izuzetno atraktivnoj lokaciji, u naselju Bregovi, ovih dana počela je izgradnja novog stambenog objekta ‘’Bregovi’.

Idealna lokacija

Riječ je stambenom objektu  na idealnoj lokaciji,  savremenog izgleda, urbanih gabarita, te visokokvalitetne gradnje. Kako saznajemo od investitora, Megagraden d.o.o. Trebinje, ovaj stambeni objekat pruža udobnost I praktičnost stanovanja.  “Trebinjci Bregove sa razlogom obožavaju. Stanovati u Bregovima je privilegija i između Platana i gradskog bazena na jugu Trebinja gdje nema buke ni od saobraćaja ni od kafića. U ovom dijelu Trebinja sve vam je na 2 do 3 minuta lagane šetnje. Centar –Platani, stari grad, gradska administracija, škola, vrtić, sportska dvorana, Saborna crkva, kulturni centar, marketi sve je na dohvat ruke.…

Dizajn

Moderni prostori i vrhunski dizajn.

U

stambenom objektu ‘’Bregovi’’ se nalazi 20 stanova raspoređenih na 4 etaže. U suterenu objekta se nalaze i garažna mjesta. Stanovi su projektovani da je svaki kvadratni metar funkcionalno iskorišten. Tako imamo savršene jednosobne stanove od 42 m2 , dvosobne 65 – 80 m2 i isto trosobne 76-81 m2. Vertikalna komunikacija u objektu je obezbjeđena jednim niskošumnim liftom koji je prilagođen za korištenje osobama sa invaliditetom. Projekat je izradila renomirana projektantska kuća „Kontura“ d.o.o. Trebinje.

Korišteni materijali...

Objekat će biti izgrađen korištenjem svih savremenih materijala gradnje visokog kvaliteta: Termo fasada od kamene vune i stiropora debljine 8 cm. Vanjski zidovi giter blok 25cm, unutrašnji zidovi između stanova se zidaju termo blokom kako bi se zadovoljili protivpožarni uslovi i akustika-debljina zida 25cm. Pregradni zidovi u stanovima se zidaju prezidnim cigla blokom.Grijanje i hlađenje je  multi split klima uređajima, a svaka prostorija će biti obezbjeđena sa po jednom jedinicom.Stolarija-šestokomorni PVC profil sa troslojnim staklom, ispunom i sa aluminijumskom roletnom i škurama. Boja škura i roletni je zelena. Boja PVC profila . Podovi u stanovima su od vrhunskog troslojnog , prefabrikovanog hrastovog parketa sa MDF parket lajsnom, a u kuhinji i kupatilima su visokokvalitetne keramičke pločice, te na terasama protiv klizna keramika. U kupatilima se radi spušteni plafon, ugrađuje se sanitarija najpoznatijih svjetskih brendova, te ugradbeni elementi.  Ulazna vrata u stanove su  protivprovalna vrata visokog kvaliteta.  Unutrašnja vrata – štokovi od punog drveta, krilo vrata od medijapana lakirana bijelom bojom u tri sloja. Zasebna ventilacija svakog stana. Ograda na balkonima- kovana ručne izrade”.

Sastanak sa investitorom ili ovlaštenim prodavcima

Zakazujete sastanak koji će biti organizovan u prostorijama u sjedištu naše firme ili direktno na gradilištu.

Pregled nekretnina i rezervacija

Nakon sastanka i uvida u nekretninu vi birate stan koji vam odgovara,  a u sledećem koraku ćete ga rezervisati.
Rezervacija nekretnine traje 7 dana kako bi imali mogućnost donošenja odluke o načinu plaćanja, te provjeriti svoju kreditnu sposobnost.

Rezervacija stana je besplatna i nije potrebna kapara.

Potpisivanje notarski obrađenog kupoprodajnog ugovora

Kupoprodajnim ugovorom se definiše predmet kupoprodaje, ukupno ugovorena kupoprodajna cijena te način i rok plaćanja iste.

Troškove notarske obrade kupoprodajnog ugovora snosi kupac.

Plaćanje u ratama

Nakon potpisanog kupoprodajnog ugovora, stan možete platiti u punom iznosu ili u ratama prema fazama gradnje što će biti definisano u notarskom ugovoru.

Kupovina – plaćanje putem kredita

Ukoliko se kupac odluči za kupovinu putem stambenog ili hipotekarnog kredita neophodno je da se s notarski obrađenim kupoprodajnim ugovorom obrati jednoj od poslovnih banaka sa zahtjevom. Ukoliko se radi o hipotekarnom kreditu neophodna je izjava – saglasnost prodavca na zalaganje nekretnine – stana koji je predmet ugovora.

Po odobravanju kredita kupac pristupa potpisivanju ugovora o kreditu sa bankom povjeriocem, a nakon toga ugovor o zasnivanju hipoteke koji potpisuj; Kupac – korisnik kredita, predstavnik banke i punomoćnik prodavca.

Poslije potpisivanja ugovora o hipoteci slijedi upis u ZK ured te banka povjerioc prebacuje na transakcijski račun prodavca iznos koji je odobren ugovorom o kreditu.

Troškove notarske obrade ugovora o hipoteci snosi kupac.

Primopredaja i useljenje

Nakon tehničkog prijema zgrade (pribavljena upotrebna dozvola) i uplate kompletnog kupoprodajnog iznosa, Helvetic vam zvanično predaje stan.

Ispunjenjem ovih uslova kupac stiče pravo ulaska u posjed nekretnine.

Prodavac i kupac zajedno obilaze nekretninu i sačinjavaju zapisnik o primopredaji nekretnine, a tom prilikom kupac preuzima i ključeve stana, zgrade, poštanskog sandučića i garancije za ugrađene uređaje.

Prodavac izdaje kupcu potvrdu da je ugovorena cijena isplaćena u cjelosti, nakon čega se kod notara potpisuje aneks osnovnog ugovora.

Sa zapisnikom o primopredaji nekretnine, kopijom lične karte te kopije notarski obrađenog ugovora kupac se prijavljuje kao korisnik kod nadležnih ustanova i ostalih ovlaštenih preduzeća (voda, el.energija, telefon i ostalo).

Troškove notarske obrade anexa osnovnog kupoprodajnog ugovora snosi kupac.

Prijava poreskoj upravi

Svi kupci stanova u novogradnji, shodno važećoj zakonskoj regulativi oslobođeni su plaćanja poreza na promet nekretnine kao prvi kupci novoizgrađene nekretnine.

Bez obzira na navedeno kupac se mora obratiti nadležnoj poreznoj upravi u zakonskom roku i pribaviti rješenje o oslobađanju poreza na promet.

Upis vlasništva i Zemljišne knjige

Po pribavljenom rješenju od porezne Uprave, Kupac otpravak orginala kupoprodajnog ugovora predaje u ZK ured nadležne Geodetske uprave.

Kupac postaje vlasnik nekretnine tek sa knjiženjem nekretnine u zemljišne knjige.

Recenzije

Šta kupci naših stanova kažu
o nama

Kupio sam dvosoban stan. Odlicna lokacija, zgrada je blizu svih važnijih objekata, a ponovo sklonjena od svakodnevnih pogleda.

Vladimir Zbiljić, Srbija

nvesitor je jako korektan i vrlo jednostavan za saradnju.

Rositsa Tatarska, Bugarska

Zgrada se nalazi na jako atraktivnoj lokaciji u super je za porodični život jer su u blizini škola, vrtić, park, gimnazija, sportska sala i tereni.

Siniša Maksimović, Banja Luka

Zakazivanje

zakažite termin

    obaviještenje o privatnosti podataka