Stambeno poslovni objekat, luksuznog karaktera

stambenih jedinica
etaža
lamela
Garažna mjesta u dva nivoa
minuta od centra

Dobrodošli u ALTEA RS

Zgrada za premium living iskustvo

S

tambeno poslovni objekat, luksuznog karaktera, savremenog arhitektonskog izgleda te visokokvalitetne gradnje, nalazi se na veoma atraktivnoj lokaciji, uz samu rijeku Trebišnjicu, (na južnoj obali), u naselju Police, neposredno uz gradski otvoreni i zatvoreni olimpijski bazen, na svega par minuta hoda od kamenog mosta i starog grada.Objekat sam po sebi predstavlja jedinstven i unikatan poslovno stambeni projekat. U osnovi je karakterističnog oblika u znaku broja 8, dužim stranama postavljen u pravcu sjevero istok – jugo zapad.Funkcionalni stanovi sa komfornim terasama i staklenim baštama pružaju fenomenalne mogućnosti za odmor i uživanje nad vodom Trebišnjice.

Svi stanovi imaju balkone

Projektom je predviđena izgradnja ukupno 51 stambenih jedinica:

Garsonjera – 3 kom

Jednosoban stan – 23 kom

Dvosoban stan – 18 kom

Trosoban stan – 7 kom

Stanovi su raspoređeni na pet etaža: visoko prizemlje, tri sprata i pent haus.

U suterenu su smještena garažna mjesta u dva nivoa, te poslovni prostor sa izlazom na rijeku i šetališe.

Dizajn

Moderni prostori i vrhunski dizajn.

U

z objekat se nalaze i vanjska parking mjesta.Trosobni stanovi i dvosobni stanovi se grade kao extra luksuzni stanovi koji imaju, osim komfornog stambenog prostora, velike balkone, lođe i terase, te staklene bašte u kojima su, po želji kupca, predviđene saune.Jednosobni stanovi su luksuznog stambenog komfora sa velikim lođama.Penthous se sastoji iz dva zasebna dijela kružnog oblika, tj. dva kruga.U većem krugu su smještena 4 extra luksuzna stana.

Nudimo vam takođe i...

Manji krug  čini  1  super extra luksuzan stan, koji je potpuno zasebna stambena cjelina bez zajedničkog zida  sa drugim stanovima.  Posjeduje staklenu baštu, velike balkone i ogromne terase  koji  sklapaju krug okolo stambenog dijela, te omogućavaju pogled na sve četiri strane svijeta.

Projekat je izradila renomirana projektantska kuća „Kontura“ d.o.o. Trebinje, a objekat će biti izgrađen korištenjem svih savremenih materijala gradnje visokog kvaliteta:  Termo fasada od kamene vune debljine 8 cm. Vanjski zidovi-termo blok 25cm, unutrašnji zidovi između stanova se zidaju Ytong blokom  kako bi se zadovoljili protivpožarni uslovi i akustika-debljina zida 25cm. Pregradni zidovi u stanovima se zidaju prezidnim cigla blokom.

Grijanje i hlađenje je  multi split klima uređajima, a svaka prostorija će biti obezbjeđena sa po jednom jedinicom.

Stolarija-šestokomorni ALU profil sa troslojnim staklom, ispunom i sa aluminijumskom roletnom.

Sastanak sa investitorom ili ovlaštenim prodavcima

Zakazujete sastanak koji će biti organizovan u prostorijama u sjedištu naše firme ili direktno na gradilištu.

Pregled nekretnina i rezervacija

Nakon sastanka i uvida u nekretninu vi birate stan koji vam odgovara,  a u sledećem koraku ćete ga rezervisati.
Rezervacija nekretnine traje 7 dana kako bi imali mogućnost donošenja odluke o načinu plaćanja, te provjeriti svoju kreditnu sposobnost.

Rezervacija stana je besplatna i nije potrebna kapara.

Potpisivanje notarski obrađenog kupoprodajnog ugovora

Kupoprodajnim ugovorom se definiše predmet kupoprodaje, ukupno ugovorena kupoprodajna cijena te način i rok plaćanja iste.

Troškove notarske obrade kupoprodajnog ugovora snosi kupac.

Plaćanje u ratama

Nakon potpisanog kupoprodajnog ugovora, stan možete platiti u punom iznosu ili u ratama prema fazama gradnje što će biti definisano u notarskom ugovoru.

Kupovina – plaćanje putem kredita

Ukoliko se kupac odluči za kupovinu putem stambenog ili hipotekarnog kredita neophodno je da se s notarski obrađenim kupoprodajnim ugovorom obrati jednoj od poslovnih banaka sa zahtjevom. Ukoliko se radi o hipotekarnom kreditu neophodna je izjava – saglasnost prodavca na zalaganje nekretnine – stana koji je predmet ugovora.

Po odobravanju kredita kupac pristupa potpisivanju ugovora o kreditu sa bankom povjeriocem, a nakon toga ugovor o zasnivanju hipoteke koji potpisuj; Kupac – korisnik kredita, predstavnik banke i punomoćnik prodavca.

Poslije potpisivanja ugovora o hipoteci slijedi upis u ZK ured te banka povjerioc prebacuje na transakcijski račun prodavca iznos koji je odobren ugovorom o kreditu.

Troškove notarske obrade ugovora o hipoteci snosi kupac.

Primopredaja i useljenje

Nakon tehničkog prijema zgrade (pribavljena upotrebna dozvola) i uplate kompletnog kupoprodajnog iznosa, Helvetic vam zvanično predaje stan.

Ispunjenjem ovih uslova kupac stiče pravo ulaska u posjed nekretnine.

Prodavac i kupac zajedno obilaze nekretninu i sačinjavaju zapisnik o primopredaji nekretnine, a tom prilikom kupac preuzima i ključeve stana, zgrade, poštanskog sandučića i garancije za ugrađene uređaje.

Prodavac izdaje kupcu potvrdu da je ugovorena cijena isplaćena u cjelosti, nakon čega se kod notara potpisuje aneks osnovnog ugovora.

Sa zapisnikom o primopredaji nekretnine, kopijom lične karte te kopije notarski obrađenog ugovora kupac se prijavljuje kao korisnik kod nadležnih ustanova i ostalih ovlaštenih preduzeća (voda, el.energija, telefon i ostalo).

Troškove notarske obrade anexa osnovnog kupoprodajnog ugovora snosi kupac.

Prijava poreskoj upravi

Svi kupci stanova u novogradnji, shodno važećoj zakonskoj regulativi oslobođeni su plaćanja poreza na promet nekretnine kao prvi kupci novoizgrađene nekretnine.

Bez obzira na navedeno kupac se mora obratiti nadležnoj poreznoj upravi u zakonskom roku i pribaviti rješenje o oslobađanju poreza na promet.

Upis vlasništva i Zemljišne knjige

Po pribavljenom rješenju od porezne Uprave, Kupac otpravak orginala kupoprodajnog ugovora predaje u ZK ured nadležne Geodetske uprave.

Kupac postaje vlasnik nekretnine tek sa knjiženjem nekretnine u zemljišne knjige.

Recenzije

Šta kupci naših stanova kažu
o nama

Odlično mjesto za život.

Tanja Kojić, Beograd

Investitor je jako korektan i vrlo jednostavan za saradnju.

Marko Marković, Banja Luka

Zakazivanje

zakažite termin

    obaviještenje o privatnosti podataka